• 31
    konuşulanların yüzde 90'ından fazlasının aziz yıldırım'ın ağzından çıktığı program. adam öyle bir sindirmiş ki karşıdakileri, bir tanesi de çıkıp 'başkan neyden bahsediyorsun?. kadınlar tribünde provakosyandan ne anlar, daha maçın sonucunu bile takip edemiyorlar kaldı provakasyon yapsınlar veya provakasyona gelsinler. bir tanesi alex demiştir, kalanlar da eşlik etmiştir.' ama yok, hepsi dudağını büzüp, kafa sallama modundalar.

    tamamen fenerbahçe propagandası yapılıyor. milyonlarca lira harcasa böyle bir reklam yapıp, kendisini temiz göstermeye çalışamazdı. bedavaya her türlü konuşuyor aziz yıldırım ve öyle bir hali var ki, cidden tanımasan saygı duyarsın. çünkü karşısında basiretsizler ordusu var. amatör branşlardan konuşup, 100 milyon dolar yatırım yaptığından bahsediyor, daha doğrusu karşılık beklemeden resmen 100 milyon doları sokağa attım demeye getiriyor. şimdi devlet desteğinden konuşmaay başlıcaklar bakalım tt arena ile ilgili yine neler yumurtlicak. bunları yumurtlarken yaptığı basketbol salonundan bakalım hiç konuşacak mı.

    ilk reklam ve ikinci reklam arası özeti bu kadar. daha da izler miyim bilmiyorum.

    edit: şu an 'fenerbahçe türkiye'dir ve türkiye'nin fenerbahçe'ye ihtiyacı var. bunları gerçekleştiren de benim. aman diim bana iyi bakın!!!yoksa......' babından şeyler söylemektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın