• 3
    şike ile ilgili olarak danışıklı dövüş yapılacak olan program.

    kimse ne güntakin onay'dan ne de fuat akdağ'dan bir şey beklemesin. bu programın tek amacı fenerbahçe ve aziz yıldırım'ın bozulan imajını düzeltmek olacaktır.

    bu programın ertelenip bugüne alınmasının tek sebebi olarak da aziz yıldırım'a sorulacak olan soruların ve senaryonun anca yetiştirilmiş olması görülebilir.

    3 temmuz sürecinden beri * * adamların nasıl bir akıl oyunu içinde olduğunu ve boylarına kadar pisliğe batmışken bile bu süreci her şeye rağmen en az hasarla atlattıklarını hepimiz gördük, uefa'dan beklenilen ceza da gelmedi ve gelmeyecek gibi duruyor * tff şikeli sezonu onadı, kirli olduğu adalet önünde bile kesinleşmişken hem de. galatasaray'ın avrupa kupalarından men edilme ihtimalini konuştuğumuz günleri de hatırlıyoruz ve hepimiz şöyle düşünür hale gelmiştik: " pislik bize de sıçramasın da,allah'ınızdan bulun ". bunlar işte hep bu kampanyanın işleyen planının bir parçasıydı.

    neyse çok uzatmak istemiyorum bu süreci bazı yazar arkadaşlarımız zaten çok güzel irdeleyip yazmışlardı, çokça da konuştuk yine konuşmaya gerek yok.

    bakın açık açık söylüyorum bugün bu programda öyle bir hava estirilecek ki aziz yıldırım kanatsız melek ve sadece fenerbahçe aşığı bir yaralı kuş sanacaksınız. tek çabası fenerbahçe olan bir vefakar,cefakar bir başkan portresi çizilecek.

    duygusal konuşmalar, aziz yıldırım'ın yaptığı tesisler,stad vs. konuşulacak, fenerbahçe taraftarının uyanmaya başladığını gördüklerinde apar topar ntvspor'da program yapılmasının tek sebebi aziz yıldırım'ı taraftar gözünde yeniden canlı tutmak, pozitif düşündürmek.

    neyse her durumda da izlemeyi düşündüğüm program çünkü ben tiyatroyu çok severim.*

    ayrıca o yılların ağır abisi aziz yıldırım'ın o ezik tavırları ve mazlum bakışları götümde smile oluşmasına sebep olacaktır.

    sözlerimi yine aziz yıldırım'dan bir alıntı yaparak bitireceğim.

    sikerim böyle fenerbahçe'yi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın