• 87
    koreografi olayına büyük saygım var. yaptım. yapanların yanında oldum. hakaten deli işi. para vermeden yapılmaz diyeceğim ama para versen yapar mıyım, onda da şüphelerim var.

    da benim takıldım nokta şu: şimdi bu koreografi tribünlerin kremasıdır. ekstradır bu iş. iyi tribün yaparsın. sonra bir de bu olursa 10 numara olur. yemek üstü tatlı gibi düşün. koreografi, burada tatlı.

    ama biz son yıllarda koreografiyi ana yemek yaptık. dayadık sırtımızı koreografiye gidiyoruz. zaten basın da arkamızdan yürüyor, şöyle efsane galatasaray taraftarı, şöyle efsane koreografi...

    yok öyle bir şey. iyice işin kolayına kaçmaya başladık. 20 kasım 2012'de manchester'la içerde maç yapacağız, şimdiden bir koreografidir gidiyor. ben size söyleyeyim nasıl olacak: muhtemelen gene güzel bir koreografi sunulacak, güney tribündekiler, doğudakiler, sakallarını kaşıyıp uzun uzun koreografiye bakacak. sonra arkadan bir müzik döşenecek, herkes alkışlayacak. filan..

    ee? bu mu amına koyim tribün. önünde 90 dakika var. ve o 90 dakikada muhtemelenm tribün namına hiçbi sik olmayacak. atak yaparken top kornere çıktığında melo haydi diyecek, orda ufak bir ''haydi cimbom haydi cimbom haydiii'' diyeceğiz..sonrası? tırt.

    ertesi gün gazetede ne olacak? muhteşem galatasaray taraftarı.

    siktir pezevenk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın