• 22
    mezun olduktan sonra 2 ay kadar görüşemediğim arkadaşımla bu aralar istanbul'da görüşmeye başladık tekrar. bayağı sohbet muhabbet ettik dün gün boyu, aklıma da milli maç geldi, dedim maça gidelim diye.

    çocuk zeytinburnu'nda oturuyor, uzak olduğu için biletleri alma işi bana kaldı. gittim istinye'ye, kalmamış bilet. mecburen stada gittim ardından, gebermişim artık, yarım saat kuyruk bekledikten sonra bilet aldım. akşam gelir maç izleriz fırsattan istifade diyordum ben de, zaten arkadaş beşiktaşlı, beraber statta kaç maç izleyebiliriz ki?

    eve geldim, ayakları uzattım... o kadar yorulmuşum ki, ama değdi falan diyorum. derken kadroları gördüm televizyonda, lanet ettim lan. hollanda maçı sonrasında selçuk yine yedek! ulan abdullah avcı, sen nasıl bir insansın? bari kadroyu 1 gün önceden ver de hiç gelmeyeyim maça, senin kurduğun kadroyu izlemenin hiçbir doğru yanı yok. bileti alıp arkadaşa da söz verdik, mecburen zevk almadan izleyeceğim karşılaşma olacak. belki 5 atarız, ama gözümde hiç değeri yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın