• 77
    herhalde hepsi türkiye vatandaşlığına sahip olmasına rağmen; fenerbahçe şike yaptı diye milli futbol takımını desteklemeyi bırakmışlar. adı üstünde; nedir? milli takım. yani ne? millet takımı; daha açalım milletin takımı. hiçbir yerinde federasyon takımı yazmıyor bunun yahu. ümmetçi milletiz işte. bu takım milletin halkın; federasyon başkanının değil; o hizmet edilsin diye seçilmiş birisidir, daha fazlası değil.

    federasyon sıçtı diye milli takım desteklemeyecekmişiz? olur mu kuzum yahu? federasyon dediğin nedir; bir başkan, 6+1, 4+3 toplam 15 kişi. hadi tüm delegeleri koy 130 kişide oymuş; 145 kişi bilemedin 200 kişi. 70 milyon nere ? 200 kişi nere? pireye kızıp yorgan yakıyoruz.

    gerets-amrabat olayı; ilkan-tanjeviç olayından farklı imiş. nasıl farklıymış. gerets amrabat'a ezeli rakibe git dememiş onun için farkli imiş. burda dememiz o ki; tanjeviç ilkan'a banvit'e git deseydi; sorun yoktu yani. sorun fener'e git derse oluyormuş. her ikiside gri alandadır. süre vermeyen tanjeviçi protesto et; istifası için hergün elinden geleni yap; elinden gelmiyorsa dua et; adak ada; ama milli takımın yenilmesini istemek nedir yahu?

    bazısı demiş ki, ben milli maçlara inanmıyorum eyvallah, diyecek hiç bir şeyim yok; 10 verdim. pazarları sıkıcı oluyor demişler; ona da eyvallah doğru argüman; komple boşverelim milli maçları, kaldıralım turnuvaları; anlarım. ama ortada milli takım varsa desteklememiz lazım. sen git gene fifa'da şili'yi seç oynarken; ama gerçek hayatta takıma destek lütfen; 3-5 sahtekar federasyon çalışanından dolayı kendi ülkenizin takımından soğumayın yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın