resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2504
    http://skorer.milliyet.com.tr/.../1593707/default.htm mililyet'e verdiği röportajda kıvırmanın inceliklerini sergilemiş.

    --- alıntı ---

    "fenerbahçe şike yapmışsa ve mahkeme aziz yıldırım'ı suçlu bulursa yorumculuğu bırakırım." şeklinde bir söyleminiz olmuştu. aziz yıldırım ceza aldı. söylediğiniz sözün arkasında durmadığınız düşünülüyor.

    işimi bırakırım demedim. aziz yıldırım şike yaptıysa ben işimi niye bırakayım? deli miyim? çoluk çocuğum var sonuçta. aziz yıldırım'la olan ilişkimi keserim dedim. ama baktım ki federasyon şike yapmamış demiş. ben de dostluğuma devam ediyorum.

    --- alıntı ---

    sevgili rıdvan efendi milleti salak sanıyor olabilirsin. elbette salaklar var fakat bu kadar da salak değiliz be hafız. neymiş federasyon şike yok demişmiş. ahahah. ulan bir gecede değiştirilen kurallardan, apar topar değişen federasyon başkanından, başbakanla, uefa ile yapılan pazarlıklardan, 3 ay önce tam aksi verilen "etik kurulu" kararlarından da bahsetsene?

    şundan hiç olmadığım kadar eminim ki rıdvan dilmen bile inanmamıştır şu söylediğine. fakat milleti keriz yerine koyacaklar ya, şikeyi ve süreci unutturacaklar ya neymiş federasyon şike yok demiş. ahaha ulan hala gülüyorum ciddi ciddi bunu söylüyor ve televizyona pişkin pişkin çıkıp yorum yapıyor.

    bir de "bana 16 milyon dolar önerdiler, objektifim ki öneriyorlar" buyurmuş türk futbolu "efsanesi". sana 16 milyon dolar teklif edenlerin aklını, hayalini, zihniyetini sikeyim be rıdvan. bu ülkede haklı olanın, düzgün insanın kazandığı, bir yerlere geldiği hiç görülmemişti zaten. fakat zamanında fatih terim'in milli takım teknik direktörlüğü görevindeyken aldığı parayı diline dolayanlar senin türk futbolcu için "kırıntı kadar" bile değer katmadığını bildikleri halde 16 milyon dolar teklif ediyorlar.

    neyse rıdvancım. merak etme. uefa'nın sopası belki yarın belki 10 yıl sonra, bir gün "şike yok" diyen taraflarınıza girecek. o günü sabırla, umutla bekliyoruz.

    yakşamlar diliyorum.

    edit: imla ve yakşamlar dilekleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın