• 1
    türkiye'nin, hatta avrupa'nın en iyi statlarından biri olan ali sami yen arena'ya yapılması şart olan, olmazsa olmaz sistem. yakın zamanda yapılması planlanıyormuş. en iyisinden bir ısıtma sistemimiz olmasını dört gözle bekliyoruz. cehenneme yakışır bir sıcak olmalı tribünlerde.

    --- alıntı ---
    galatasaraylı taraftarlar soğuk kış akşamlarında artık üşümeyecek. sarı-kırmızılı yönetim yeni sezon için bir sürpriz daha yapmaya hazırlanıyor. yönetim kurulu geride kalan iki sezonda taraftarının ulaşımla birlikte en büyük problemlerinden biri olan soğuk hava konusuna çözüm buldu. sarı-kırmızılılar, ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da taraftarın sert geçen kış aylarında üşümemesi için ısıtma sistemi kurma kararı aldı.

    geçen sezon tribünlerde örnek bir tablo sergileyerek takımlarının ceza almamasını sağlayan taraftarların, statla ilgili beklenti ve şikayetlerini dikkate alan sarı-kırmızılı idarecilerin, fenerbahçe şükrü saracoğlu stadı’nda uygulanan ısıtma sisteminin bir benzerini türk telekom arena’ya yaptıracakları bildirildi. başkan ünal aysal’ın bu konu üzerinde hassasiyetle durduğu, profesyonellere de talimat verdiği ortaya çıktı.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın