• 1
    galatasaray ve beşiktaş kulüplerinin, teknik direktörlerinin maaşlarını sgk'ya asgari ücret gibi gösterip ona göre sigorta ödemesinden kaynaklanan bir ayıptır. ayrıca fenerbahçe teknik direktörü aykut kocaman da asgari ücret vergisi ödeyenlerdenmiş. umarım fatih hocanın bilgisi dahilinde değildir de hocaya olan saygımız bir nebze olsa da azalmaz.

    http://ekonomi.haberturk.com/...8-hocalara-kacis-yok
    http://www.haber7.com/...baba-aclik-sinirinda

    edit: diğer sözlüklerde fatih terim'in antep'teki patlama sonrası basın açıklamasını kısa kesmesi üzerinden ve bu haberin yayınlanması üzerine '' şehit cenazeleri vs. konuşmayı bilir asgari ücret vergisi ödüyor, ironiye bak. '' şeklinde karalamalar ve linç girişimlerine başlanmış bile. umarım asgari ücret mevzusu hocanın bilgisi dahilinde değildir ve medyaya uzun süre sakız olmaz.

    konuyla ilgili ekşi sözlük'ten bir yazarın fatih terim başlığına yazdığı bir entry;

    --- alıntı ---

    basındaki son bilgiler dahilinde vergi kaçakçılığından yargılanabilecek teknik direktör.. bu ülkede futbol sevgimizi sömürüp, şahsi çıkarlarını herşeyin üstünde tutan adamlardan sadece biri.. ama bu adamın farkı her yerde her zaman milliyetçilikten prim kapma sevdasıdır.. işte para konu olunca nasıl maskeler düşüyor.. di mi sinyor terim???

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın