resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 449
    genç yaşında takımda önemli rol alan hemen tüm oyuncularımızın bir hikayesi vardır:

    arda turan: messili arjantin genç takımının kaptanı olarak carrusca alındı, hiçbir varlık gösteremeyince yerine arda turan denendi. muhteşem oyunuyla şu anki en iyi yerli oyuncu olmaya kadar getirdi işi.

    mehmet topal: çanakkale dardanel'den 1 milyon euroya alındı, adam akıllı orta saha transferi yapılmayıp inamoto'ya talim olunca aynı sene şampiyonlar liginde oynamaya başladı. 3 temmuz'dan beri yaşanan sürece dahil olmadan evvel avrupa'nın dikkat çekici önliberolarından biri haline geldi.

    emre çolak: transferin son günü alınan riera pas atmayı bile unutunca sol açık olarak ilk 11'e dahil oldu, kendisini gösterip şimdilik amrabat'ı bile kesti.

    semih kaya: bir sakatlık, bir kırmızı kart sonucu çoğumuz beklemiyorken ilk 11'e girdi, takımın savunmasının şu an bir numarası oldu.

    dany nounkeu tchounkeu: ujfalusi uzun süre sakatlandı, yerine senede 40 maç çıkarması beklenmeyen 35 yaşındaki cris alındı. sanki şartlar dany'nin taraftarın sevgilisi olması için uygun gibi. şimdi sıra oyuncunun kendisinde. iki sene sonra "bu adamı satmak yanlış olur, ama gelen 18 milyon euroyla iyi bi sağ bek ve stoper alırsak belki" cümleleri kurdurabilir. diğer defansların edinmesi imkansız olan bazı özelliklere sahip. geride kalan özelliklerini de diğer defansların yakınına çekerse star olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın