resim
Cristiano Márques Gómes
Görev:Teknik Direktör
Takım:FC Versailles
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 164
    ironi yapmıyorum; dört dörtlük transferdir. yönetim ve teknik ekip başarısıdır.
    gerekçeler :
    1- normalde bu sene için defans bölgesine transfer yapılmayacaktı : bu ne demek? geleceğe yönelik, ileride satarıza yönelik, ihtiyaca yönelik transfer yapılmayacaktı. ( bir ara sol bek söylentisi vardı ama az önceki detaylar tutmadığı için alınmadı)
    2- ujfa sakatlandı: kadrolar kurulurken sakatlık riski de göz önüne alınarak kurulur, yani ilk aşamada bu sakatlık önemli değil, beklenen riskler içinde ancak; bu erken sakatlık bir nevi şans, şl ye bildirme şansımız olacak transfer yapılabilir. son dakikada az önce yukarıda bahsettiğimiz özellikte oyuncuyu fm'de bile alamazsın. ya eşşek gibi bonservis ile türkiye'den bildiğin bir oyuncu alacaksın, ya da tecrübeli oyuncu arayacaksın.
    3- maliyet: son dakikada bonservis bedeli ödemeden bu paralara bu kariyerde oyuncu almak imkansıza yakın. yönetim 1,5 bonservis ve 2 garanti para verse kimse bir şey diyemezdi. burada ayrıca tebrik ediyorum.
    4- verimlilik : 2 numaralı bentte de belirttiğim gibi esasında bu transfer yapılmasaydı da gayet kaliteli defans hattımız var ancak bir as oyuncu eksildiği için, devre arasına kadar kart cezası, sakatlık gibi iki oyuncu daha kadroda olmaz ise, yedek oyuncu kalmıyor. hadi ülke içinde altyapıdan koyarsın, ama şl de büyük risk. bu oyuncu beklenen performansı vermez ise kaliteli yedek olur. bu paralara bu yedek yukarıda da bahsettim büyük başarı. (riera 2,7, baros 2,5 alıyor unutmayalım!)

    sonuç : kimse panik yapmasın, gelecek sezon için yönetim planı içinde mutlaka geleceğe yönelik defans oyuncusu arayışı vardır. ujfa devre arası yetişecek inşallah, bu sene son senesi, adam bidon çıkarsa ( ki ben beğeneceğimizi düşünüyorum) ujfa gene oynar yarım sezon daha. seneye de kaliteli oyuncu alınır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın