resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 445
    2 eylül 2012 galatasaray bursaspor maçında iyi oynamıştır. her maç üstüne koyup takımımıza adapte olmaktadır. top rakibin ayağındayken çabuk müdahaleleriyle çok top çalmakta, defansın arasına atılan toplarda hızıyla rakibe yaklaşıp rakibe imkan vermemektedir. fakat şöyle bir konu var ki takımın alıştığı düzene göre en önemli özelliği pozisyon bilgisi ve önsezi olan tomas ujfalusi'nin bu özelliklerinin kendisinde neredeyse hiç bulunmadığıdır.

    örneğin; http://s7.directupload.net/.../120903/6v8u3vk2.swf
    böyle bir pozisyon alma örneği var mıdır? kafasını kaldırıp kimin nerede olduğuna rakibin nerelere kaçtığına bakmaya tenezzül bile etmemiştir. arkasına kaçan 2 bursalı oyuncuyu fark etmemiş pozisyon bilgisinin ve önsezisinin çok zayıf olduğunu gözler önüne yine getirmiştir. bu pozisyonda dany'nin hatası olduğu kadar alanını boş bırakan hakan balta'nın da hatası vardır ama 40 metre depar atıp durum 1-1 iken pozisyonu engellemesine karşın dany'nin arkasında kim var kim yok kontrol etmemesi ilerisi için o mevkiinin asıl adamı olabilir mi acaba diye çok düşündürtmüştür.

    tanım : çok iyi stoper, hızlı ve çevik, defansın arasına atılan toplarda çok başarılı fakat önsezisi ve pozisyon bilgisi neredeyse olmayan futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın