2012-13 Türkiye Süper Lig 3.Hafta Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
3 - 2
  • 168
    ligin 3. maçında nereden nereye gelmişiz bir bakalım:

    1. maç: (bkz: #1040835)
    2. maç: (bkz: #1045551)

    - iyiye giden tek şey amrabat'ın performansı olmuş, onun dışında fatih hoca kasımpaşa maçındaki hatalarını tekrarlamış. bunu aslında geçen sene de yaşamıştık. tek forvet başladığı maçların 60. dakikasına kadar sabrediyor, sonra 4-4-2'ye geçince kazanıyorduk. bu durumu 2-3 maç üst üste görmesine rağmen 4-4-2'ye geçişte tereddüt etmişti. elmander'in o meşhur four four two hareketi sonrasında bir daha da görmedik tek forveti. o günden beri kazanıyoruz.

    aynı şekilde bu sene de gole yönelik oyuncularla başlama konusunda tereddüt ediyor fatih hoca. 3 maçtır aynı kısır kadroyla ilk 60-70 dakika sıkıntı çekiyoruz. golü yemesek değiştireceği de yok kadroyu, allahtan golü yiyoruz da amrabat-burak giriyor, doğruyu daha kolay buluyoruz. bu maç son oldu umuyorum.

    - emre çolak kadar bu takıma yakışmayıp desteklenen oyuncu hatırlamıyorum. altyapıdan oyuncu çıkarma romantikliği bakalım nereye kadar sürecek.

    - hamit takımdaki rolünü yavaş yavaş kanıksıyor, ancak yapmak istediklerine bacakları izin vermiyor. çok güçsüz, her pozisyonda yerde kalıyor. çevresinde kimse olmadığı halde top sürerken 1-2 kere yere düştü. umarım kısa sürede güçlenir.

    - tribünün her sene daha da kötüye gitmesi rahatsız edici. 25. dakikada "koyduk mu" yapan seyirci net maldır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın