resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 236
    balıkesir seka lojmanları'nda 6 yıl oturduğumuz müddetçe karşı apartmanımızda ikamet etmekteydiler. ayrıca ortaokulda* kaleci olan abimin okul takımı arkadaşıydı. kardeşi 5 yıl boyunca ilkokul arkadaşımdı. iki birader de futbol aşığıydı ve ailecek koyu galatasaraylıydılar. özellikle olcan futbol oynamayı çok severdi. sürekli maç yapardı çoluk çocukla bile.

    seka'da basket sahası vardı minyatür kalelerde akşamları abimlerle gündüzleri de bizle maç yapardı. önce seka kağıtspor miniklerde oynarken sonraki yıl balıkesirspor'da oynamaya başladı. balıkesirspor a takımında yedek kalmasına ve pek etkili olamamasına rağmen milletvekili amcası recep adın sayesinde ufak bir torpille istanbul yolunu tuttu. seka satılıp taşınmamıza bir kaç ay kala kardeşi sercan '' abimi kartalspor aldı ordan da fenerbahçe'ye gidecek.'' deyince bize bi hassktr çektirmişti. belki o zaman haketmiyordu fenerbahçe'de ya da kartal'da oynamayı fizik olarak çok zayıftı falan ama her yıl üstüne koydu ve bugün gerçekten bir yıldız oldu.

    olcan adın fenerbahçe forması giyerken adın ailesi balıkesir bahçelievler'de ikamet etmeye başladı ve babası oğlunun hediye etiiği son model arabasını fenerbahçe formalarıyla ve fenerbahçe bayraklarıyla donattı, ailecek koyu fenerbahçeli oldular.

    kardeşi sercan adın da profesyonel oldu fakat balıkesirspor'da tutunamadı ve belediyospor'da oynamaya başladı, orada da tutunamayınca özel üniversitede öğrenimini sürdürmeye karar verdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın