• 339
    2012-2013 sezonuna sakatlıklarla başlayan semih kaya ile birlikte 5-6 ay sahalardan uzak kalacak ujfalusi'nin yokluğunda en riskli ve sıkıntılı bölgemiz konumuna gelmiştir. resmen lanetli bir başlangıç oldu şu güzel sezona, ne diyelim şimdi bu duruma, bu şanssızlığa.

    dany nounkeu'nun performansı hakkında bir şeyler söylemek için çok erken fakat oynadığı maçları baz alırsak yetenekli olduğunu görüyoruz ama pek içimizi rahatlatacak performansta değil.

    şimdi yapmamız gereken şu kalan 5 günde alınabilecek en iyi oyuncuları belirleyip bir an önce teklif götürmek. sözlükte adı geçen serdar taşçı, ömer toprak gibi türk statüsünde olanların yanısıra şampiyonlar ligi tecrübesi olan, kafamızda soru işareti bırakmayacak isimler olmalı. serdar aziz'le falan olacak iş değil bu. olmadı harry kewell'ı alır stoperde oynatırız, bu kıvama gelmeyelimde. en büyük şanssızlığımız sezon başı her şey tam yoluna girdi derken ujfalusi'nin sakatlığı, hemde transfer döneminin sonunda.

    belki de şans olarak bakmalıyız bu duruma bilemiyorum, transfer sezonu bittiğinde de sakatlanabilirdi.

    (bkz: merhaba ben pollyanna)

    sıkıntılı bir döneme giriyoruz. sabırlı ve yapıcı olmamız gerekiyor. desteklerimizi aslanlarımızdan esirgemeyelim. sonumuz hayrolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın