resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1654
    --- alıntı ---

    galatasaray profesyonel futbol a takımı, spor toto süper lig’in üçüncü haftasında oynayacağı bursaspor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    günü çift idmanla geçiren takımımız, sabah antrenmanının ilk bölümünde performans uzmanı scott piri yönetimindeki çalışmanın ardından dar alanda çift kale maça geçmişti.

    akşam antrenmanında ise ısınma ve açma – germe hareketleri yaptıktan sonra iki gruba ayrılan oyuncularımızdan bir grup dar alanda çift kale maç yaptı. diğer grup ise minyatür kale maç gerçekleştirdi. ana bölümde ise takım olarak tam saha maç yapıldı.

    akşam çalışmasında sağ ayak bileği dış yan bağında yırtık olan semih kaya ve sağ uyluk arka adale tendonunda zorlanma bulunan johan elmander yer almadı.

    her iki oyuncunun tedavisine başlandı.

    galatasaray profesyonel futbol a takımı’nın akşam idmanını galatasaray spor kulübü 2. başkanı ali dürüst ve yönetim kurulu üyesi abdurrahim albayrak da takip etti.

    galatasaray mardin futbol okulları sorumlusu şeymus ak ve futbol okulu öğrencileri de antrenmanı izleyenler arasındaydı.

    galatasaray profesyonel futbol a takımı, bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30 ve 18.00’de gerçekleştireceği çift antrenmanla devam edecek.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın