resim
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 548
    dünya futbolunda son 10 yılda forma giymiş en iyi oyunculardandır. damgasını vurmuştur fakat (şimdiden ofsaytlayın derim) futbolu bildiğini zanneden menajerlik oyunlarından aldıkları gazla ahkam kesen grubu görüp (ki bunlarda hiç çekilmiyorlar,bunlar yüzünden cm-fm sohbeti açamıyorum ulan), ortaya çıkan marjinal takılmaya çalışan, sözüm ona realist taraftarlar 'kaka gelirse sistem bozulur, yararlı olmaz' diyerek ya bizimle dalga geçmektedirler ya da mümkünse futbolu bırakıp dünyada ki en adı sanı duyulmamış sporu takip etmeye başlasınlar ki, hem futbol dünyası onlardan kurtulur hem de o spor dalına az biraz katkıları olur belki. kafa mı buluyorsunuz anlamıyorum arkadaş, kaka leite'den bahsediyoruz, senin kadronda bu adamla aynı sınıfta olan tek oyuncun yok ve sistemi bozar diyorsun. sen bu kafayla devam et şampiyonlar liginde bu sene hedefimiz en fazla 2. tur ya da avrupa ligi olmalı de, mazallah man city çıkarsa guruba 3üncülük hesaplarına başla, ben yıllardır o kupayı bekliyorum, benim vizyonum da budur elbet bir gün başaracaklar,senin vizyonun da avrupa'nın braga'sı olmak ne yapalım.. yemin ediyorum soğutuyorsunuz adamı futboldan..

    bu aynı adamlar mesela bir tane bilişim sektörü üzerine şirket kursalar oldu ya steve jobs mezarından kalkıp gelse 'siz gençlerle çalışmak istiyorum, yeniden kendimi göstermek istiyorum' dese, bu adamlar 'biz çok iyi bir arkadaşlık ruhu içerisinde profesyonel olarak çalışıyoruz işlerimiz iyi çok şükür, evet bir zamanlar bu sektör de iyi işler yaptınız ama şimdi siz bizimle çalışmaya başlarsanız oturmuş sistemimiz bozulabilir' der kovarlar adamı.(mübalağalara takılmayın lütfen)

    marjinal taraftarlar, evet futbolu çok biliyorsunuz, hele hele o vizyonunuz yok mu...daha fazla yazamıyorum ya bi gidin işinize başka bir şey demiyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın