resim
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 537
    dünya çapında bir yıldız olduğunu, yeteneklerini vs. konuşmak zaten anlamsız o nedenle hemen geçiyorum ama "muhtemelen" aktif futbolculuk hayatının son sözleşmesini imzalayacak bu arkadaş ve haliyle kendisi profesyonel. maliyeti ve diğer etkenler dikkate alındığında transferi ciddi anlamda hata olur gibi sanki.

    özellikle de yüksek maliyeti düşünüldüğünde 'takımın başarısızlığı' durumunda kendisine yapılan yatırım tamamen boşa gidecek. kaldı ki şu an takımın hakan balta ve felipe melo'ya (oynadıkları bölge bakımından) alternatif oyunculara ihtiyacı varken 30 yaşını geçmiş ve de çok ihtiyacın olmayan bir bölgeye bu adamı transfer etmek bana mantıklı gelmiyor. yok mu bu takımın scout ekibi, ihtiyacın olan bölgelere alırsın genç (en fazla 23-24 yaşlarında) ve yetenekli iki oyuncu, tutarsın kadronda, gerektiği zaman oynatırsın, en azından için rahat olur. ileride para kazanma imkanın da cabası.

    umarım kaka gelmek istemez, o istese de karısı filan istemesin de olmasın bu transfer. hem getirdin kaka'yı diyelim bu takımlarla, bu sahalarda mı oynatacaksın. hadi oynadı diyelim, adam tek başına maç almaya başladı, çok geçmez 2-3 hafta içinde verirler bacağını eline. takımda yeterince general en azından bu potansiyele sahip oyuncu mevcut biraz asker gerekirken bir de böyle bir general ağır gelir bu takıma. adam yıldız, kaka'yı kim istemez eyvallah ama bir de gerçekler var. bilemedim valla, büyük risk kısacası.

    not : maliyeti konusunu düşünürken konuşulan milyon euro'ların kaç türk lirası karşılığı olduğunu dikkate almanızı öneririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın