• 2
    şu sıralar sevgi pıtırcıkları ve neşe hezeyanları tarafından sıkça tekrar edilen temelsiz söylem. beşiktaş taraftarını anlamak kolay, yaraları taze eyvallah ama bu fenerbahçe'nin dübüründeki gıdıklanmanın sebebi ne olaki?

    26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçı'ndaki burak ve escude'nin pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyorum. gel gelelim buradan emek hırsızlığına yürümek de bambaşka bir kafa yapısı gerektirir. meseleyi emek hırsızlığı minvalinde algılayanlar önce aynaya bakacaklar, kendi çatısındaki karları temizleyecekler.

    bir an için bu arkadaşların söylemlerinde çok samimi ve çok dürüst olduklarını düşünelim. her maç sonucunun "hak" olması gerektiğine inanıyoruz sonuçta. bir avrupa maçında taraftarı oldukları takımın forveti bu tip bir penaltı alsaydı, aynı kararlılıkla, onurlu bir duruş sergileyecekler miydi? yoksa mevzu "nası koyduk bilmem ne united'a" mı gelecekdi?

    forvetler kendini yere bırakmaya meyilli adamlardır. bunu müpdelası bilmem milyon öyrolük cristiano ronaldo'da yapar, saha bir tarafa türkiye haritasında ayak basmadık vilayet bırakmayan veysel cihan'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın