resim
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 475
    ben şuna inanıyorum ki galatasaray futbol takımı önümüzdeki yıllarda dünya futboluna damgasını vuran bir takım olacaktır.

    yeni stat, ekonomik büyüme içinde olmamız, taraftarın eskisinden çok daha fazla takıma sahip çıkması, fatih terim faktörü ve mevcut kaliteli kadro ile avrupa'nın sayılı kulüpleri arasına girme yolunda altyapımız hazırdır.

    bundan sonraki süreçte tıpkı 96-2001 döneminin kadrosundaki hagi gibi, lyonun 7 sene üstüste şampiyon olan kadrosundaki juninho gibi bir dünya starına ihtiyacımız vardır.

    kaka transferde adı geçen kulüplerden manchester united'da şu haliyle bekleneni veremez ve ben manchester united'ın şu satten sonra kaka'yı alacağına inanmıyorum. eski kulübü milan ise bizim jimnastik kulübü gibi küçülmeye gidiyor, yıldızlarını elden çıkarıyor ve doğal olarak eski cazibesini yitirdi. şu an milanda kaka'yı heyecanlandıracak bir ortam ve buna karşılık milan'da da onu alacak para yok.

    biz ise ivme yakalamış ve her yıl biraz daha büyüyen bir kulübüz. transfermarkt sitesine göre şu an 140 küsur milyon olan futbol takımının değeri, 3-4 sene sonra belki 300 milyonlara dayanacaktır. şu an bence galatasaray olarak kakayı alacak gücümüz ve vizyonumuz var ancak en büyük dezavantajımız ne yazık ki adı süper olan ligimizin aslında son derece dandik bir lig olması.

    bu sene şampiyonlar ligi faktörünü de kullanarak satın alma opsiyonu ile kiralık da olsa ne yapıp edip ikna edilip en az 1 sene şu parçalı forma giydirilmelidir kendisine. gelip parçalıyı giyip arenaya çıksa bence bir daha gitmek istemeyecek belki de milan döneminden daha mutlu bir futbol hayatı olacak burada.

    gelirse takımıza sınıf atlatır. hagi'nin yaptığı etkinin bir benzerini yapar.

    psikolojik olarak da rakipleri çökertir ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlarız.

    zor bir transfer ama hayal değil.

    bakalım 1 haftaya kadar herşey netleşecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın