resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 1024
    kurallar uygulanacak olursa 4-12 maç arası ceza alması gereken futbolcu.

    --- alıntı ---
    alex, tribünde otururken de yaramazlık (!) yaptı. kulüp tarafından gaziantepspor karşılaşmasına akredite edilen brezilyalı futbolcu, kulübe verilen cezadan dolayı (erkek olması nedeniyle) sadece protokol tribününde oturması gerekiyordu. ancak o, bunun yerine eşinin ve çocuğunun bulunduğu 1907 tribününe gitmeyi tercih etti.

    disiplin talimatı'nın 100. maddesine göre, seyircisiz oynama cezasının uygulanmasında müsabaka kadrosuna giremeyen en fazla 5 oyuncu, protokol tribünü'nde olması koşuluyla akredite olabiliyordu. fakat alex, bu tribün dışına çıkınca, bu kez 51. maddeye yakalandı. buna göre madde, cezaların infaz rejimine uymayanlar veya bu nitelikteki ihlallere herhangi bir şekilde iştirak eden futbolculara dört ila on iki müsabakadan men cezasına hükmediyor. sambacı'nın durumu temsilci raporlarında yer alırsa ve profesyonel futbol disiplin kurulu'na gönderilirse büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak.

    alex de souza'nın durumu, fenerbahçe'yi de etkileyebilecek. sarı-lacivertliler de, "usülsüz seyirci alma"dan dolayı para cezasına çarptırılabilecek.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın