• 154
    kendisini yakınen tanıyan biri olarak, kendisinin 'şike kardeşliği'ne katıldığını düşünen arkadaşlara şunu söyleyebilirim ki, ferah olsunlar. öyle bir şey yoktur. fikirlerini, fikirlerinden öte futbola bakışını ve parayla olan, kapitalizmle olan her şeyden ne kadar nefret ettiğini biliyorum. hangi konuşmasından böyle anlamlar çıakrtılıyor bilemem ama, ya konuşmasını konu dışına çıkmamak için minimalize etmiş ve yanlış anlaşılmıştır ali ece; ya da şu şike muhabbetine karşı hassaslaşmamızın kurbanlarından olmuştur. zira biraz da biz, en ufak fikir ayrışmasında "aha fenerbahçeli!" yaftalarını yapıştırmaya başladık. hata ediyoruz.

    fakat her ne olduysa, şu biline: ali ece, benim gördüğüm ve tanıdığım futbolu en çok seven adamdır. şikeyi aklama namussuzluğuna düşmeyecek kadar namuslu, onurlu ve dürüsttür. yeri gelir, hakedene hakettiği cevapları kim olduğuna bakmaksızın verir. cesur adamdır. iyi beşiktaşlıdır. para için, şöhret için de şekilden şekile girmez. uğur meleke ile beraber, futbol yorumculuğu dünyamızın en aklı selim insanıdır. aralarına bir de metin tekin ve mehmet demirkol'u da ekleyebiliriz tabii.

    özetle; (varsa) hatasıyla sevabıyla, öz abim gibi gördüğüm bir abimdir ali ece. çocuk yürekli bir adamdır. aklından kötülük geçmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın