• 620
    cristiano ronaldo, casillas, pepe, xabi ve ramos gibi büyük yani çok iyi oyunculara sahiptir. kaka son 2 yılda büyük oyuncu sınıfından iyi oyuncu sınıfına düştü. mesut, higuain, marcelo gibi iyi oyunculara da sahipler. ancak arbeloa, albiol, coentrao, khedira*, callejon, di maria, benzema gibi kalitesiz ve real madrid ismine yakışmayan oyunculara sahiptir.

    en büyük rakibinde ise süper güç olarak xavi, messi, iniesta, alves, pique, fabregas, villa gibi isimler var ve bunların çoğu hücumcu. ayrıca iyi oyuncu olarakta bir çok yıldız isme sahipler.

    23 ağustos barcelona real madrid maçı gösterdi ki messi'nin olumlu hareketi olmayıp 0 katkı verdiği maçta bile barcelona'ya kaybedebiliyor real madrid. geçen sene barcelona'ya karşı üstün gelseler de bunu devamlı hale getirmek zor. rakibinde bir kamyon üst düzey hücumcu varken sende ronaldo dışında silah yok. higuain'de süper güç olabilir ama nedense beklenen süreyi alamıyor.

    kısaca bu yıl barcelona ile kapışabilmesi için 1 orta saha 1 de kanat forvet bulmaları gerekir. yoksa mourinho başkan yeteneksizlik abideleri ile yeniden tarih yazmak zorunda kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın