• 113
    tekrardan söylüyorum, kim gelirse gelsin, gerçekten farketmez! barcelona veya real bile gelse farketmez. en kötü ihtimal grup 2. si olarak çikariz.

    karakter itibari ile öyle çabuk havalanan bir taraftar grubu degiliz. genellikle ne dedigini bilen, lafini söylemeden önce tartan insanlariz. yok öyle ona 3, buna 5 çekeriz gibi söylemlere nadir rastlanir bulundugumuz ortamlarda.

    demek istedigim, takimimizi taniyoruz. bu takim önceki yillarda daha kötü futbol oynarken bile avrupa kupalarinda performansina göre gayet iyi yerlere gelmi$tir.

    bu sene ba$ka. geçen sezon ortaya koyulan güzel futbolun üstüne biraz daha koyuldu ve takima yeni katilan futbolcular uyum sürecini atlattiktan sonra bu takim çok daha iyi yerlere gelecek.

    en önemlisi bir takim hüvviyetti var artik bu ekibin. herkes birbirini taniyor ve nereye ko$acagini biliyor. takimda güzel bir yardimla$ma var. takim halinde defans yapiyor ve ayni $ekilde hücum a çikiyoruz.

    bunu tam manasi ile avrupa da gerçekle$tiren takimlar genelde en azindan çeyrek final e kadar çikiyorlar. ondan sonrasi biraz kura $ansi ve inanç.

    varsin barça gelsin, real gelsin anasini satiyim.

    avini bekleyin aslan gibiyim, agzimi sulari $imdiden akmaya ba$ladi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın