• 26
    bazı sözlük yazarlarının zeka yaşının hala ilkokul çocuğu seviyesinde olduğunu göstermiştir açık ve net. fenerbahçeliler aynı durumda olsalarmış tartaklarmış, daha kötüsünü yaparlarmış o yüzden normalmiş. ya arkadaş biraz büyü, kendi ağzınla onların seviyesini söylüyosun sonra gidip kendine onları kısas alıyosun. ağzın açılınca da galatasaraylılığı karıncaezmez şevki'yle alpaslan dikmen'le metin oktay'la açıklıyosun. bu nasıl bi ikiyüzlülük ?
    o övündüğün insanlar senin gibi yapmadığı için şu an göğsün kabarıyo onlarla. biraz galatasaraylılığa yakışanı yapmaya çalışsalarmış o arkadaşlar, fenerliyi görmezden gelip tezahürata devam ederlermiş. hadi "üçlü çektir" diye bağırmak gayet normal ama videonun sonlarındaki güya fenerbahçe'ye küfür ediliyomuş gibi yapıp adama ana bacı sövmek hangisine yakıştı acaba, en azından kendinizi o adamın yerine bi koyun öyle konuşun burda.

    kusura bakmayın ama bu yapılan sadece sürü psikolojisi, bizimkiler de onlar da 3-5 kişi olsalarmış videoda bağıranların çoğunun sesi rerererarara demeye bile çıkmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın