resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 392
    ilk lig maçında orantısız eleştirilere maruz kalandır. gerçekten biz taraftar olarak ne övmeyi ne de yermeyi biliyoruz. tarafsız gözle analiz edemiyoruz.

    ilk olarak dany bu sene gelmesine en çok sevindiğim oyuncudur. herkesin de bildiği gibi kendisi çok süratli ve atletik. fiziksel durumuna diyecek bir şey yok. birebirde çok iyiydi bu maçta da defansın arkasına atılan toplarda ve birebir kaldığı pozisyonlarda ayaklarımı uzatarak maç izlememi sağladı. bu bakımdan semih'ten de ujfa'dan da daha iyi diyebiliriz.

    ancak dany'nin eksik olduğu bir nokta var ki bu defans oyuncusunun olmazsa olmaz özelliğidir. dany'nin pozisyon bilgisi çok zayıf. nerde yer tutacağını, defansta aldığı topu nereye doğru uzaklaştıracağını pek iyi bilemiyor. dünki kasımpaşa maçında topa bir-iki kere ıska da geçti ki yüreğim ağzıma gelmedi değil. sonra bir pozisyonda da kafaya çıkarak uzaklaştırmak istediği topu tam da kaleyi cepheden gören uche'nin önüne indirdi ki bu pozisyonun gol olması işten bile değildi. bu nedenle top kesmede de sıkıntısı var diyebilirim.

    son olarak dany'yi ne asmalıyız, ne de göklere çıkarmalıyız. hataları oldu ama bizi ipten aldığı pozisyonlar da vardı. bu yüzden bu adamın biraz zamana ihtiyacı var. eminim ki çok iyi bir syoper transfer ettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın