resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 389
    topu ayağına aldığında en yakınındaki beke ya da geriye kalecisine atan savunmacılara alışan taraftarlarımıza farklı gelen atletik stoper.

    ilk maçlarında hata yapmayan oyuncu var mı? özellikle de defansta oynuyorsa. semih kaya ilk sezonunda derbilerde nasıl hata yaptıysa ve düzelteceğine eminsek pas hatalarının hatta bazı kademe hatalarının kaliteye fazla etkisi olmadığını da fark etmemiz lazım.

    kaldı ki yaptığı birkaç hataya rağmen 20 ağustos 2012 galatasaray kasımpaşaspor maçının emre çolak ile beraber yıldızıdır bana göre. eleştirenlerle aynı maçı mı izledim diye sorguladım. sonuç enteresan.

    uzaklara gitmeden kendi oyuncularımızla karşılaştıracak olursak top tekniği semih'ten de ujfa'dan da kat be kat iyi. ujfalusi ile anlaşamadıkları birkaç hava topu dışında kaybettiği hava topu mücadelesi görmedim. golde zaten alan savunması yapıyorduk tek hatası olan o değil. hızına ve çabukluğuna girmiyorum bile şu an ligin en çevik stoperi. diğer oyuncularla arasında bariz bir fark var. zenci olmasından mütevellit fiziki üstünlüğü de cepte. daha ne olsun?

    şimdi çalım atıp ince pas vermeye çalışıyor diye kızılıyor top kaybı yaptığı için, bir de takıma alışıp bu paslarda isabeti yakalayınca "dünyanın en iyi stoperlerinden biri" diye abartılacak burada. aha buraya yazıyorum. yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın