• 385
    eğer televizyon karşısında yorum yapan insanlar, köşe yazısı yazanlar, bir şekilde futbol konusunda kitlelere hitap eden insanlar kulüpler için tehlike oluşturabiliyorsa galatasaray için en büyük tehlike bu arkadaştır. rıdvan dilmen, engin verel hatta selçuk yula falan değil.

    bunu fatih terim'den çok hazzetmeyen hatta son dönemler hariç osman tanburacı'nın yazılarını takip eden biri olarak söylüyorum.

    terim'in 3. dönemi ile birlikte nereden açık bulurum da vururum mantığıyla konuşuyor ve yazıyor. hata bulamadığı zaman bile yarım ağızla şöyle olsa daha iyi olurdu diyebiliyor. engin baytar'ın hareketini konuşurken konuyu terim'in küfürüne getirebiliyor. alakasız bir konuda bıyığından laf açılınca bile "bazılarını tahrik etmiş zamanında" diyecek kadar alçalabiliyor. fatih terim başarılı oldukça üzüldüğüne içerlediğine adım gibi eminim. ciddi bir hazımsızlığı var.

    kişisel meselelerini bu kulübün başarısının önüne koyabiliyorsa sağda solda galatasaray kültürü, gelenek ve görenekleri diye masal anlatmasın. çok iğreti duruyor. yakışmıyor üzerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın