resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1680
    kimsenin kendisini sevme gibi bir zorunluluğu yoktur doğrudur.ama herkes sözlükte veya başka bir ortamda eleştirecekse eleştirmesinin altında yatan asıl nedeni söylemek zorundadır. işte o zaman bu eleştiri samimi bir eleştiri halini alır. buradaki eleştirilerin neredeyse tamamı samimiyetsiz. ben fatih terim'in siyasi kişiliğinden nefret ederim. mehmet ağar'la olan yakın arkadaşlığı da midemi bulandırıyor. ancak fatih terim'in kendisini çok seviyorum. bana göre hataları olsa da; vicdan sahibidir, adamdır ve bir galatasaray efsanesidir. banane siyasi görüşünden fatih terim'in? o da ülkemdeki 70 milyon vatandaş gibi bir siyasi görüşe sahip. iyi ki ben de sizin gibi sırf siyasi görüşünden dolayı fatih terim'e her fırsatta laf sokmaya çalışacak karakterde değilim. yoksa anında şutlanırdım sözlükten ve bir çok hakaret işitirdim.

    galatasaray sözlük veya ali sami yen stadında galatasaray sevdalısı bir sürü cemaatçi, kürt milliyetçisi, türk milliyetçisi, atatürkçü veya sol görüşlü taraftarlardan oluşuyor galatasaray. siz o insanları sevseniz de sevmeseniz de onlar galatasaray'ı seviyorlar ve sevecekler. mesele bulunulan ortamda baskın olan siyasi görüşün düşman bildiği siyasi görüşteki insanları ötekileştirmesi ve elinden gelse bir kaşık suda boğma çabası.

    hakan şükür'ün sizin gözünüzde metin oktay, bülent korkmaz gibi efsaneleştirilmesine gerek yoktur. ne sizin gözünüzde ne de benim gözümde. hakan şükür adını galatasaray tarihine emekle, gözyaşıyla, golleriyle ve başarılarıyla yazmıştır. o zaten başlı başına bir galatasaray efsanesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın