resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1673
    kendisinin milletvekili olduğu sürece spor yorumculuğu yapması bana da doğru gelmiyor. ancak ülkede terör olayları yaşanıyorken kendisinin milletvekili olduğu için yorumculuk yaptığı programda neden yorum yaptığını sorgulamak ve bu yüzden onu eleştirmek art niyetten başka bir şey değildir. evet kendisi manavdan farklıdır, milletvekilidir de ama neden yorum yapmayacak? gaziantep'e mi gidecek bu olay duyulduktan hemen sonra? bu ülkenin içişleri bakanı ve o ilin milletvekilleri bile en erken ertesi gün olay yerine gidiyorsa hakan şükür'den böyle bir şey beklemek haksızlık olur. fatih terim maç sonu yorum yapmak istemedi maç hakkında çünkü mutlu olduğunu söylemeye utandı. ancak fatih terim çıkıp asıl işi olan teknik direktörlüğü yapmasaydı dünkü maçta kim ona haklıdır diyebilirdi? her ne kadar milletvekilliği ile beraber yürütmesini yanlış olarak görsem de dün akşam hakan şükür'ün asıl işi yorumculuk yapmaktı bunu da yaptı. adam çıkıp göbek mi attı ekranda neyi eleştiriliyor anlamıyorum. yorum yapmasa bunun gaziantep olaylarına ne gibi bir olumlu etkisi olacak veya toplumda ne gibi bir farkındalık yaratacaktı bu eylem? meclis veya partisi olağanüstü olarak toplanıp bu tip olaylar hakkında karar vermesi gerektiği zamanlar elbette çıkıp yorumculuk yapacak değil.

    "kendisi sıçsa oh be kralım ne güzel s.çtın işte bok budur" diyenlerin olacağını iddia eden arkadaşlar var. evet doğrudur, efsanelerimize öyle körü körüne bağlı bir çok taraftar var ancak sırf bağlı olduğu siyasi parti ve cemaatten ötürü kendisinden nefret eden bir o kadar insan var. spordan bağımsız bir çok konuda kendisine çemkirmek için bahane arıyorlar. yani sizin deyiminizle kendisi sıçsa "neden yuvarlak sıçmadı pis cemaatçi" diyecek adamlar var.

    umarım yakın zamanda ya yorumculuğu bırakır ya da milletvekilliğini. ikisine de layık olan efendi ve bu ülkeye çok hizmet etmiş bir adamdır hakan şükür. ancak ikisini birden yapması doğru değil. ben kendi adıma milletvekilliğine devam etmesini bir şartla istiyorum o da suat kılıç denen vizyonsuz spordan anlamayan bir adamdan spor bakanlığını devralması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın