resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 894
    2011-2012 sezonu başlarında emmanuel eboue'nin yaşadığı sıkıntıların birebir aynılarını yaşayan futbolcumuz.

    eboue geldi daha takıma alışamadan bir orta saha bir sağ açık bir sağ bek derken sahanın her yerini gezdi. etkili de olamadı. asıl mevkisinde birkaç hafta oynadıktan sonra farkını kolayca hissettirdi.

    benzer bir durum şimdilerde amrabat için geçerli.. önce hücuma yakın 2. bir forvet gibi başladı sonraki maçta sağ açık oynadı birkaç dakika sol açığa geçti.

    bu şekilde oyuncunun takıma alışması da güçleşebiliyor. ilk kez tanıdığın oyuncularla yabancı olduğun bir sistem içinde oynuyorsun ve asıl mevkinden uzaktasın. takıma alıştıktan sonra amrabat sağ açıkta da çok iyi performanslar izletebilir. ama önce takıma ve sisteme alışması gerekiyor. bunun için de kendini rahat hissettiği pozisyonda başlayıp bocalama dönemini atlatmalı.

    eboue'de beklentiler fazla değildi. sabri'nin yerine alınmıştı zaten. amrabat için beklentiler de çok yüksek. bir an önce goller asistler bekleniyor hücum oyuncusu olduğu için. o da bir an önce kendini kanıtlamak istiyor taraftarlara. zamanla tedirginliğini üzerinden atacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın