resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 575
    ilk geldiğinde herkes gibi bende johan elmander'e yedek olarak alındığını düşünüp iyi transfer demiştim. umut bulut için elmander'in yerli versiyonu demiş ancak bir handikapla. o handikap ise tekniğinin ve gol vuruşlarının düşük olmasıydı. hatta umut bulut ile ilgili bir anımı da anlamadan geçemeyeceğim.

    --- anı ---

    karşı komşumuz trabzonludur e haliyle de trabzonsporludur. neyse trabzonspor zirve de şampiyonluğa yürüyor bizim anıl da polis bir tanıdığının kıyağıyla takımdan birine forma imzalatmış. bana sürpriz yapacak güya hava atacak. neyse formayı getirdi gokmenin gazetesi sana birinin formasını göstereceğim ama gülmeyeceksin dedi. ne güleceğim ya filan dedim bir çıkarttı o sezon boş kale goller kaçıran umut bulut'un forması. arkadaşıma tabir-i caizse götümle güldüm. gide gide umut bulut'a mı imzalatın amk dedik. neyse biraz kızdırdık.
    aradan zaman geçti tabi. umut bulut transferi açıklandığı dakika kapı bir çaldı baktım bizim anıl kapıda elinde de forma. unutmamış ibne. bana bir bakışı var ki "koyduk mu lan" tarzı. tabi ben kafayı eğdim ve kapıyı kapattım.

    --- anı ---

    bugüne dönersek facebook'ta arkadaşım bir galatasaray sayfasının anketine katılmış bugün kimden gol bekliyorsunuz diye. adam gitmiş umut bulut demiş. ya oğlum bu adam iyidir hoştur ama bu kadar da takımı sırtlayamaz filan dedim.

    adam gerçekten iyi oynuyor. bu formunu sürdürürse canımız ciğerimiz johan'ı veya türkiye'nin gol kralını kulübeye necati ve sercan ikilisini de tribüne yollar.

    yürüyedur * * * * aslan parçası!
App Store'dan indirin Google Play'den alın