resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 592
    hakkında konuşulan milan baros takasının kaka transferine bağlı olduğunu düşündüğüm futbolcu. yönetim kaka için çalışmalarını sürdürürken quaresma için de nabız yokluyor anladığım kadarıyla. kaka transferi olumlu sonuçlanmazsa quaresma'yı almak yönetimimiz için hiç de zor olacağını düşünmüyorum. beşiktaş'ın forvete ihtiyacı var üstüne galatasaray milan baros'u göndermeye çalışıyor üstüne beşiktaş quaresma'dan kurtulmaya çalışıyorlar üstüne quaresma da beşiktaş'ta artık oynamak istemiyor. hepsi birleşince takas çok basit gibi gözüküyor. menejeri de q7'nin galatasaray'a gelebileceği, galatasaray'daki üst maaş limitini bildiklerini ve quaresma'nın bunun altında bir fiyata oynayabileceğini söylemiştir.

    sözlükteki entrylerden okuduğum kadarıyla kimse gelmesini istemiyor. bu sebeple biraz yalnızlık çekiyorum.* ben eğer bu takas olacaksa gelmesinden yanayım. karakteri, beşiktaş'ta sergilediği oyundan bahsedilmiş hep ama o zamanki beşiktaş'a bakmadan sadece bu adamı eleştirmek acımasızlıktır. o kadar kötü bir karakter olduğunu düşünmüyorum quaresma'nın. misal gece kulününde magazincilere yakalandığını hatırlamıyorum. eğer kaçırdığım bir olay varsa bilgilendirin lütfen. herkes disiplinsiz ve lakaytlığından bahsediyor da fatih terim'in olduğu takımda değil quaresma kimse disiplinsiz davranamaz aklına alırlar o futbolcunun. disiplin sorunu yaşayacağımıza kesinlikle inanmıyorum. üstüne futbolu bu ülke için fazladır bile. oynadığı kanatta geçemeyeceği adam yoktur bu ülkede. ayrıca takımı ileriye taşıma, top saklama, çalım, orta açma gibi bir kanat oyuncusunun yapması elzem olan şeyleri kendisi çok iyi yapmaktadır. fatih terim + galatasaray faktörünü düşününce; bu adam oynadığı dönemlerde beşiktaş'taki en büyük yıldızdı, en çok parayı alandı, en çok ilgi görendi vs. vs.. bir de galatasaray'da olduğunu düşünün, hiçbir zaman en iyi olamayacak, en çok parayı alamayacak, en çok ilgi göreni olamayacak ve fatih terim gibi bir teknik direktörün elinde şımarıklık yapma lüksü yok. bu sebeple yararlı olacağına inanıyorum.

    bir de beşiktaş'ta gösteremediği kalitesini göstermeye çalışacaktır. bir nevi kendini kanıtlama ve beşiktaş'ı pişman etme isteği. bu da çok doğal, adamın gördüğü muameleye bakınca. her şeyi geçtim beğenirsin, beğenmezsin ama bu kariyerde bir oyuncuya öyle muamele yapılmamalıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın