• 14
    http://soccernet.espn.go.com/...ace-for-kaka?cc=5739 bu haberin naçizane çevirisi;

    galatasaray kaka için yarışa katıldı.

    galatasaray real madrid'in gözden düşen oyun kurucusu kaka'ya ilgi gösterenler arasına katılan son kulüp oldu ve onu süper ligde oynaması için ikna edebileceğini umuyor.*

    --------------------------
    real madrid rekor bonservisle aldığı oyuncusuyla yollarını uygun* bir bonservis karşılığında ayırmaya hazır.
    -------------------------

    ispanyol as gazetesinin cuma günkü haberinde söylediği gibi istanbul tarafı mourinho'nun bu sezon takımdan ayrılabilecegini söylediği brezilyalı'yı *almak için milan ve los angeles galaxy'nin de içinde bulunduğu yarışa katıldı.

    galatasaray kaka'nın yıllık alacağı olan 9 milyon euro'nun yarısını ödemeye hazır. fakat diğer yarısını da real madrid'in ödemesini talep ediyor. ancak bu fikre ne madrid ne de kaka sıcak bakıyor.

    galatasaray başkanı ünal aysal "amacımız kaka'yı ikna etmek, o ve nuri şahin bu sene madrid'den ayrılmaya kulüp tarafından yönlendirildiler" dedi.

    milan eski oyuncusunu alabilmek için kaka'yla ilgilenen takımlar arasında şansı en yüksek takım. bu hafta sonu milan başkan yardımcısı adriano galliani kulüp patronu silvio berlusconi'ye kaka'yı alabilmek için yeni bir öneri götürmeye hazırlanıyor. fakat yine de kaka'nın yüksek maaş talebi milan için büyük bir sorun. bunun üstüne real madrid 2009 yılında 65 milyon euro'ya aldığı futbolcu için oldukça yüksek bir ücret talep ediyor.

    eğer galatasaray kaka'yı alabilse bile, bu büyük olasılıkla bonservisiyle birlikte değil kiralık olarak gerçekleşecek. ayrıca galatasaray'ın nuri şahin macerası* başarısızlıkla sonuçlanacakmış gibi görünüyor.* premier lig şahin'in büyük ihtimalle tercih edeceği yeni yer olacak. jose mourinho onun brendan rogders yönetimindeki liverpool'a kiralanmasını isterken, nuri şahin geçtiğimiz günlerde, arsenal'e kiralanmayı tercih ettiğini söylemişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın