• 155
    kendisini tanımam. sözlükte çok fazla zaman geçiren biri değilim. bir süre önce hakkımda (bkz: #1026995) numaralı girişi yapmış.

    öncelikle burada yazar olan herhangi biri bittabi benim yazılarımı eleştirebilir. bunu yaparken hangi yazımı eleştirdiğini belirtirse daha da iyi olur.

    ancak ortak paydası galatasaray olanların galatasaray'ı ve sporu konuşmak için biraraya geldikleri bu ortamda ne o ne de bir başkası benim zeka seviyem ya da kültür düzeyim hakkında yorum yapamaz. gerekli şartları sağlayarak yazar olduğum galatasaray sözlükte bu konularda kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim.

    aziz matta isimli arkadaşın sayfasına girdiğimde son zamanlarda popülaritesinin azaldığını, hakkındaki girişlerin çoğunun bir yerlere saldırması sonucunda yapıldığını gördüm. yalnız bu sefer sert kayaya çarptı, bir dahaki sefere tepkim daha da sert olur, üstelik öyle kendisinin yaptığı gibi 3. sınıf ironi içeren laf sokmam. popülaritesi azalınca canı sıkılmış kardeşimin. çok canın sıkıldıysa, kuş vuralım istersen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın