resim
Dirk Kuijt
Görev:Teknik Direktör
Takım:Beerschot V.A.
Yaş:43
Uyruk:Hollanda
  • 310
    benim izlediğim dirk kuyt başka yada sizin izlediğiniz başka. dirk kuyt dediğin adam yorulmak nedir bilmez bir adamdır. iyi de bir profesyoneldir ama ilk maçtan tüm galatasaray taraftarının nefretini kazanmıştır o ayrı mesele.

    okuduğum bazı entrylerde 20. haftaya kadar katkı sağlayacağından bahsedilmiş. dirk kuyt toplam liverpool kariyerinde sadece 5 antrenman kaçırmıştır. yani öyle bir futbolcudur.

    yada 12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçına dönersek fenerbahçe adına en iyi topu oynayan da bu arkadaş. top sakladı arkadaşlarını pozisyona soktu koştu mücadele etti. dany ve semih'e nasıl zor anlar yaşattığını da gördük.

    ha dersen sever misin bu futbolcuyu artık sevmem. liverpool'dayken bize gelsin diye çok ümit etmiştim fenerbahçe'ye geldi diye de nefret etmedim ama 12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçında ki hal ve hareketleri benim nefretimi kazanmak için yetti. maç içerisinde müthiş çirkeflikler yaptı taraftara el kol falan filan hepiniz gördünüz.

    ancak bu iyi futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez. galatasaraylıyız diye futboluna bok atmamız gerektiği anlamına gelmez. fanatizmden gözleriniz kör olmasın sayın dostlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın