resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1176
    kendisini emre belözoğlu denenle bir tutanlara çok gülüyorum.

    emre rakibi sakatlamaya yönelik hareketlerde bulunur, emre boğaz kesme hareketi yapar.

    engin ne yapar? hakemi aldatmaya yönelik hareket yapar. diğer futbolculara ters bir hareketini henüz bizim formamızla görmedim ben*. kırmızı kart gördüğünde kendinden geçti hakemin boğazına sarıldı. bu hareketi savunabilir mi kimse? hayır, asla.

    emreyle arasındaki fark. birinin* karakteri bu hareketleri yapmaya sahaya çıktığı saniyeden itibaren müsait. engin ise maç içerisinde hırsına yenik düşerek yapıyor bu hareketleri. hagi gibi, hasan şaş gibi.. evet engin hagi'nin de, hasan'ın da tırnağı olamaz şu an itibariyle. futbolculuğunu yada katkısını karşılaştırmıyorum. yanlış anlaşılmasın.

    muhtemelen de 5-6 maç ceza alır, itiraz edersek 1-2 maç iner cezası.

    burda engin siktirsin gitsin diye ağıt tutanları çok merak ediyorum. sahaya indirelim, giydirelim galatasaray formasını bakalım hakemin hatalı 3. kararında kalkıp hakemin yedi sülalesine küfür edip kırmızı görüyor mu, görmüyor mu. kırmızı sonrası yaşanacaklara girmedim bile.

    engin'in yaptıklarında savunulacak bir yan yok, sen dünyanın parasını alıyorsan, profesyonel futbolcuysan bu hareketi yapmayacaksın. ha yaptın mı, cezanı alırsın, çekersin. 1 olur, 2 olur, ama 3 olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın