resim
Dirk Kuijt
Görev:Teknik Direktör
Takım:Beerschot V.A.
Yaş:43
Uyruk:Hollanda
  • 301
    dün gece birşeyleri anlayamadım sözlük. bu adam feyenoord gibi ekol altyapılı bir klüpte yetişmiş, ardından avrupa devlerinden liverpool' a transfer olmuştur. böyle futbolcular önce yetenekleri sonra da kişilik özellikleri baz alınarak transfer edilir. çünkü teknik direktörlerin sorunlu futbolcuyla işi yoktur.

    yıllarca dişe dokunur çirkefliği, aykırılığını göremediğimiz bir futbolcu uçaktan iniyor imzayı atıyor " en büyük fenerbahçe, en büyük hedefim galatasaraya gol atıp gerçekli fenerli olmak diyor" varın gelin siz düşünün durumun vahimliğini. her neyse maç başlıyor* takımımız akın akın yardırıyor tabir- i caizse, bu efendi sadece top ayağına geldiğinde premier league topçusu olduğunu hatırlayaraktan bişeyler yapıp takımını diriltmeye çalışıyor. ancak o da ne, anlamsız hakeme itirazlar, engin baytara hareketler. emarelerini veriyor 90 dakikanın.

    gol oldu. topu alıp tribünümüze gösterdi sonra da alıp engine verdi. sen neyin kafasındasın? bu mudur senin etiğin? bu mudur senin ahlağın? yaş kaç senin? liseli misin?

    dakikalar ilerledi golünü attı. tribünlere kahraman edasıyla bir duruş ardından elini kalbine ve armaya vurma şeklinde taraftara " artık ben varım" mesajı vermeye mi çalıştı nedir bi triplere girdi. sakin ol koçum, biz bu ülkede ne kahramanlar gördük, yarın bi gün kötü top oynadığında o yalakalık yaptığın taraftar seni de döver, tesisi de basar, arabanı da tekmeler.

    skor 2- 2 hakeme her pozisyonda itiraz, yok taç atışı gecikiyor yok korner atışı. anfield' da 3- 2 yendiğiniz maçta 90. dakikada köşe gönderinde senin arkadaşların ne yapıyordu kuyt?

    efsane olmak istiyorsan bir kulüpte herkes seni işaret parmağıyla göstermeli, orta parmağıyla değil. bugün elmander dediğimde fenerbahçeli arkadaşımın bile " çok iyi ve karakterli bir futbolcu" demesi sadece 1 sezonda oluştu. oynadığın futbolla konuşsunlar seni yaptığın artislikle değil. çünkü kalabalıkta ki artisliğin tenhada affı olmaz, burası türkiye...

    son iki şey,
    albert riera sana demişti, keşke kaale alsaydın;
    http://www.google.com.tr/...=1t:429,r:8,s:0,i:95

    umarım engin baytar da kupanın sapının fotosunu atar sana o çok sevdiğin twitterda resim olarak...,

    edit: gunduzun kilici uyardi, ajax değil feyenoorddan gelme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın