resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 876
    en ofsayt entrylerimden birinin sahibi olan futbolcumuz. (bkz: #970086)

    12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçını izleyenler kendisini izlemeden bencil oyuncu, pas oyununa yatkın değil, savunmaya katkısı yok gibi ezbere yorum yapmamayı öğrenmiştir herhalde.

    bu adam kayserispor'dayken sikim gibi takımda ilk devre ligdeki asist kralıydı. sonra bize gelmek istediğini açıkladı kadro dışı kaldı.

    bu adam her maçında topu arkadaşına verip boşa kaçıyor, pas verip yerinde durmuyor. sürekli boşa kaçıp pas istiyor. ligdeki pas oyununa en yatkın adamlardan biri olan amrabat'a pas oyununa yatkın değil demek te ayrı bir ezbercilik. yani amrabat gibi yetenekli, hızlı ve iyi adam geçen bir adam kesin bencildir diye ezberlemiş bir çok futbol taraftarı. adam kazayla bir şut atsa kaleye önümüzdeki maçlardan birinde adamı linç eder bu ezberci taraftarlar. attığı atacağı öldürücü pasları bir anda unutuverirler.

    savunmaya katkısı yok diyenlere ise ayrı bir paragraf açmak istiyorum. amrabat'ı hiç izlemediğiniz belli. bu adam deli gibi rakip kovalıyor kanatta oynatılınca. bazı maçlarda şota amrabat'ı çok serbest, gezici oynatıyordu. sadece bu maçlarda savunmaya pek katkısı olmamıştır çünkü zaten adamdan savunma yapması istenmemiş. amrabat en az emre çolak kadar savunmaya katkı veren bir adam. güçlü fiziğiyle ve seriliğiyle de çok fazla top kapacaktır bizim oyun sistemimizde.

    fatih terim'in vereceği ekstra motivasyonu hiç hesaba katmıyorum bile. varın gerisini siz düşünün. bir gün amrabat'ın bencil oynadığını görürseniz bu sahadaki diğer futbolcular sıçtığı için onlara güvenmediğinden bencil oynadığını görürsünüz ancak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın