• 8
    eskişehirspor'un aptalca bir futbol oynadığı maç oluyor ilk kırkbeş dakika itibariyle.

    ersun yenal defansa ve forvete tüm devleri toplamış, dayak atarak kazanma çabasına bürünecek bir kadro yaratmış. bunların üzerine bir de hürriyet eklenmiş.

    tipik ersun yenal setleri deniyorlar; arka taraf savruk mu savruk, sürekli dengesiz bir diziliş ve önde kalabalık durarak top kapma isteği ve gerekirse ani hücumları hemen faul yaparak kesme gayreti hakim.

    hücumda hiç üretken değiller. sağ kanatta veysel sanırım quaresma hayranı ki imkansızı deneyip durdu ilk yarı boyunca. mehmet güven sürpriz koşularla görevlendirilmiş belli ki fakat dede ve sol kanattaki arkadaşın(adem miydi?) uyumsuzluk ve verimsizlikleri sayesinde alper'in yırtınması da, mehmet'in koşuları da çöpe gidiyor mütemadiyen.

    defans desen gerçekten şaka gibi. köşe direğine yakın yerden taç kullanırken tek kişilik marsilya baskısı sayesinde taça yollayabilecek kadar top bilmiyor defans.

    forvetteki o uzun arkadaşı ve kaleciyi ne kadar aramışlar bilemiyorum lakin diyebileceğim tek şey var; ahahahahahahahahahahahahahah

    marsilya'da da bir numara yok. gerçekten etkisiz bir takım, kişisel becerisi yüksek bir iki oyuncusu var bildiğiniz gibi ama aradaki farkı yaratan etken, adamlar futbol biliyor. öyle ya da böyle standart bir profesyonel takım olgusu ve bireysel tercihlerdeki doğrular ortalama bir türk takımına üstün gelmeye yetiyor da artıyor.

    ersun yenal şark kurnazı bir adam. takıma senelerce futbol öğreteceğine basıyor düğmeye kaos yaratıyor. yırtabilerse yırtar, dişleyebilirse dişler.

    türkiye'de çok dişler, avrupa'da pek olmuyor işte. olursa da caka satıyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın