• 59
    hasan şaş'ın 8 ağustos 2012 galatasaray fiorentina maçı sonrası ''sol bek mevkisi hakan balta , çağlar birinci ve albert riera arasında değişecek, kim hakederse o oynayacak'' gibi şeyler söylemesi üzerine transfer yapılmayacağını düşündüğüm mevki. 8 ağustos 2012 galatasaray fiorentina maçı yayını sırasında spikerin sürekli fiorentina'lı sol bek juan manuel vargas'ın ismini zikretmesi ve fatih terim'in ısrarla istediğini söylemesine rağmen hasan şaş'ın açıklamaları, sol bek mevkimizin hakan balta'nın sırtında olacağı sinyallerini veriyor. sözlükte her fırsatta yazıp duruyorum. ''riera yerine culio'yu neden denemiyor grande *'' diye düşünüp duruyorum sürekli. daha hızlı, daha yırtıcı, daha savunmacı vs.

    neyse, imparator en iyisini bilir. ancak şahsi fikrim riera'nın bu takımda hiçbir mevkide yerinin olmadığı ve denenecekse sol bek mevkisinde culio'nun denenmesi gerektiğini düşünüyorum. çağlar birinci dahi bin basar riera'ya.

    sonuç itibariyle sol bek hakan balta'ya emanettir cl'de de, ligde de. bu yıpratıcı olacak. allah sakatlıklardan korusun onu. çağlar da artık sezon içinde oynanacak türkiye kupası maçları öncesi sakatlar listesine girer, forma giymeden sezonu tamamlar ve riera sol bek oynayıp kanser eder bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın