resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1288
    zamana ve desteğe ihtiyacı vardır. lazio ile oynanan hazırlık maçında kendisini çıplak gözle izlemiş birisi olarak söylüyorum ciddi şekilde maç eksiği var. geçen sezon real madridde oynadığı maç sayısı belli zaten. şimdi diyeceksiniz ki hamitin maç eksiği olduğunu anlaman için çıplak gözle izlemenmi gerekiyordu diye? evet. çünkü tv de görünmeyen pek çok şeyi maçta görebiliyorsunuz. top kaptırmaları, pozisyon alışları, saha içi yardımlaşmasındaki eksikliği, durduğu yer, durması gereken yere geç gelmesi, kaptırdığı topun arkasından bakması, özellikle selçuk inanı bir çok kere yalnız bırakması gibi. ama aşacaktır bu sorununu çünklü hamit altıntop onun adı. felipe melonunda gelişiyle orta sahada gereksiz ve kendisiyle ilgisiz bir görevde almayacağından performansının artacağını düşünüyorum. maç eksiğini bildiğinden fatih terimde kendisini her hazırlık maçında oynatıyor.

    bir tek konuya takıldım. lazio maçında kapalı tribündeydim ve bütün stadda selçuk inandan sonra en büyük ilgi hamit altıntopaydı. ne maç öncesi ısınma sırasında, ne devre arasında, ne de oyundan çıkarken yedek kulübesine gelirken taraftarın sevgi gösterisine kafasını kaldırıp bakmadı bile. tamam kendisi avrupa görmüş adam biz ondan 90'lı yıllardan kalma tribünlere gelip oley oley oleeey çekmesini beklemiyoruz ama hiç değilse oyundan çıkarken sana hep bir ağızdan hamit hamit diye bağıran, seni alkışlayan 40 binden fazla insanın bir gönlünü alsaydın olmazmıydı?

    neyse bu konuuyu arenadaki taraftarımız çözecektir diye düşünüyorum.

    dediğim gibi biraz zamana ihtiyaç var. ligin ilk yarısının ortaları gibi hamit formuna kavuşur ve ondan sonra tutulmaz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın