resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3166
    dün erkenden sarı kart görüp milleti "eli yüreğinde" maç seyretmek zorunda bırakıyordu, bugün de arkadaşları tarafından istenmiyormuş. komik. hani fatih hoca istedikten sonra size bok yemek düşüyordu?

    şampiyonluk sonrası soyunma odası görüntülerini, stadyumdaki kutlamaları geçtim de, ulan selçuk inan bile bu adamın takımda kalmasını istediğini, birlikte çok iyi bir uyum yakaladıklarını son röportajında belirtmişken hala neyin kıvranmasıdır bu ben anlamadım. işin başından beri yönetimin amacı bonservis riskine girmeden geçen sezon tutan taktiği devam ettirmekmiş işte, ağızlarındaki bakla çıktı sonunda ortaya. 7 milyona inmiş de 6 olmazsa anlaşma olmazmış, geçiniz. bu sezon oyunculara ödenen bonservisler ortadayken, hatta abdurrahim bile bir ara amrabat'ın farkını cebinden ödemeye razıyken 1 milyon euro fark için problemlerin odağına melo'yu koymak insafsızlık.

    keşke yönetim daha en baştan "önceliğimiz kiralama, uygun teklif olursa satın alabiliriz" gibi bir yaklaşımı kamuoyuyla paylaşsaydı da sadece yıllık ücretini düşürmek istemeyip sonradan 3 kere indirime giden bir futbolcudan bu kadar yersiz bir şekilde nefret edilmeseydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın