resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3159
    öncelikle,
    (bkz: #724626)
    (bkz: #987040)

    yetenekli futbolcudur. şu saatten sonra kendisinin yerini başka bir isimle doldurmak zor. şöyle bir düşünelim. melo ayarında bir futbolcu, şu an takımıyla sezon öncesi hazırlık kampını yaptı, şampiyonlar ligi ,avrupa ligi, ve kendi liglerine konsantre olmuş bir şekilde. hadi aldık diyelim bizim takımın futboluna alışıncaya kadar bir hayli vakit geçecek. lass gibi takımında düşünülmeyen isimlerin transferine dökülecek para çok olduğundan melo yerine bir alternatifin olacağını düşünmüyorum. bu durumda iki seçenek var; ilki felipe melo'yu kiralamak ki yönetim bu yönde bir çaba gösteriyor, diğeri ise fatih terim melo yerine bir oyuncu oturtacak elindeki kadrodan. bu ismin dany ya da engin olması muhtemel gibi. son hazırlık karşılaşması lazio maçında gördük, selçuk inan melo'nun yokluğunda çok daha geride oynuyor. kritik müdahaleleri var ama, şampiyonlar ligi için yetersiz bir performans olacağı açık. ayrıca bu kalitede bir kadroda selçuk inan gibi yetenekli bir oyuncuyu daha ofansif oynatmak çok daha mantıklıdır.
    i
    lafın özü, bu transfer sezonunda ön libero sorunumuzu çözecek tek isim felipe melo. bir sonraki yaz transfer sezonunda melo yerine bir alternatif alınacaktır.çünkü melo'daki durum böyle devam edecek kanımca. fatih terim altyapıya göz atıyor olabilir hatta şu aralar.

    şu aşamadayken felipe melo'ya ihtiyacımız var. kiralık formülüyle takıma kazandırılırsa yine canını dişine takarak oynayacaktır. fatih terim'in bir başka planı yoksa mutlaka kadroya katılacaktır bir formülle.

    bakalım önümüzdeki günler bize neler getirecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın