resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 810
    şu ana kadar bir çok maçı statta seyretmişimdir. canlı izleyip de keşke takımımızda oynasın dediğim ve oyunundan bu kadar etkilendiğim ender oyunculardan birisidir amrabat. günümüz futbolunda bir oyuncuda birçok özellik bulunması gerekiyor. ama bu genelde futbolcuların fiziki yönden kendilerini geliştirmeleri şeklinde oluyor. çoğu futbolcu da fiziksel özelliklerini geliştirdikçe, hızını , tekniğini ve yaratıcı özelliklerini kaybetmeye başlıyor.

    ve de çok klasik belki ama gerçekten günümüzde yaratıcı futbolcu eksikliği çekiliyor. amrabat'ı izlediğimde gerçekten hayran kalmıştım. müthiş bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum. hem ayakları yere sağlam basıyor , hem topa hakimiyeti üst seviyede, hem hızlı , hem de şutu var. bunların bir arada olması bir futbolcu için gerçekten büyük bir şans. izlediğim kadarıyla çok önemli bir özelliği de çok az futbolcuda olan kalça kuvvetini kullanma özelliği ve topu çok iyi saklama özelliği var.

    bilmiyorum sevgili renktaşlarım belki ben abartıyorum ama çok potansiyelli bir oyuncu transfer ettiğimizi düşünüyorum. ama tabi sporda en önemli ilke olan devamlı çalışmak ilkesini asla unutmaması lazım. fatih terim ile çalışmak onun için inanılmaz büyük bir şans. kendini çok fazla geliştirebileceği ve kendisine çok güvenen bir imparator var yanında.

    benim düşüncem şu ki kendine çok iyi bakarsa ,çok iyi çalışırsa tüm dünyada adından söz ettirebilecek bir oyuncu. inşallah ben ve benim gibi kendisine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmaz , takımımızda çok başarılı olur ve hepimiz için bir efsane olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın