• 1295
    tarafsızlığı her daim ilke edinmiş harika bir spor kanalı değil. burası kesin.

    ama biraz abartılı eleştiriliyor gibi geliyor bana. fbtv ile bir tutmalar falan.

    galatasaray transfer yaptığında toplam maliyet hesaplamalar falan çok çirkin şeyler. ama bunu tek yapan ntv/ntvspor değil. alın herhangi bir gazeteyi okuyun hemen hemen aynı yazılar var. bunları ntvspora mal etmek doğru değil. yani yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışmıyorum ve savunmuyorum ama bu kadar abartmaya da gerek yok. bunlar aziz yıldırım denen şahsın medya üzerinde yıllardır kurduğu baskının ürünleri. maalesef her yerde hissediyoruz bunları. hapse girdi hala daha devam ediyor bazı şeyler.bir kıyaslama yapacak olursam bu kanalın milliyet spor servisinden bin kat daha tarafsız olduğunu düşünüyorum mesela. net kere net.

    yorumcu konusunda yapacakları bir şey yok. piyasada adam gibi galatasaraylı yorumcu var da başka kanalda mı çıkıyor? gökmen özdenak gibi osman tanburacı gibi adamları getirip konuşturacaklarına varsın bünyelerinde galatasaraylı yorumcu bulundurmasınlar. çok daha mutlu olurum. hakan ünsal vardı bi ara o da hikayeydi.

    ayrıca futbol yorumculuğu konusunda üzerine tanımayacağım mert aydın ve mehmet demirkol gibi isimler bu kanalda çalışmaktalar. bir de uğur meleke'yi ekranlara daha çok çekseler izleyen galatasaraylı sayısı artar diye düşünmekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın