resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3138
    galatasaray ile 5 yil, yilligi 3.5 milyon euro garanti, bonuslarla 4.5 milyon euro'yu bulan saglam bir sözlesme yapsin istiyorum. tipki baros'un durumuna benzer gibi. baros'u zamaninda kral ilan edip simdi götune teneke bagliyoruz ya, icimden bir ses böyle bir durumun melo'nun da basina gelecegini söyluyor. sahada ne kadar iyi olursa olsun fatih terim'in zamaninda "biz melo'nun cogu seyini görmezden geldik" aciklamasi ve yönetimin bu kadar ince yaklasmasi, kapali kapilar ardinda melo ile ilgili bilmedigimiz seyler oldugunu gösteriyor. juventus'ta götune teneke baglanmis olmasi, milli takimda yer bulamamasi, bizden baska da talibi olmamasi nedeniyle hem juve hem melo, "sike sike" galatasaray'in teklifini kabul edecektir.

    sabredelim...

    yönetimin burada melo-juve-menajer ucgenindeki "ali cengiz" oyunlarina dusmeden alabilecegi en ucuz fiyata melo'yu almasi gerekir. bakin her akli basinda galatasarayli kendisini takimda görmek ister. ama o her galatasaraylinin da icinde melo'nun bir risk oldugunu hissediyor olmasi gerek. pop yildizi sever gibi futbolcuya baglanip gözlerimizi kapatmayalim. perdenin arkasindakileri de görelim.

    melo gelsin tabii ki, kim istemez? ancak saha kenarinda, antrenmanda ve oyun icinde dönen psikolijik oyunlari da görmek gerek. bazi seylerin istatistige dökulmesine gerek yok. takimina yurekten bagli bir taraftarin, mac esnasinda takimin ve kenar yönetiminin havasini koklayip onlarin psikolojilerini de cözebilmeli. amerikalilar ne demis; " görmek icin gözlere ihtiyaciniz yok, vizyona ihtiyaciniz var". bu vizyona sahip fatih terim'in, melo konusunda alacagi her turlu kararin arkasindayim. tipki yönetimin ve unal aysal'in oldugu gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın