resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3125
    kariyerine baktigimiz zaman 2003 yilindan beri bir takimin formasini iki sene ust uste duzenli olarak gecirmemis ve hep baska takimlarin yolunu tutmustur. öyle tuhaf bir oyuncudur ki, ne zaman dususe gecse, ertesi sene baska bir takimda cok iyi oynayip, daha iyi bir takima transfer olmustur. bidon secildigi juventus'tan sonra, bunu da gecen sene galatasaray formasiyla gerceklestirip, bu sezon yine saglam bir kulube kapagi atmak istiyor.

    surada fatih terim dahil hic kimse, melo'nun önumuzdeki sezon alistigimiz melo oyununu saha yansitacagini garanti edemiyor. yani sorun cikarmadan, ic huzuru bozmadan sezonu bitirebileceginin ve hatta bunu 3+1+1 yila yayacaginin supheleri kafalarda mevcut. yoksa emin olun bu transfer bu kadar uzamazdi. tasidigi bu buyuk risk nedeniyle galatasaray'imizin minimum maliyet ve zararla melo'yu transfer etmesi gerekiyor.

    iyi futbolcudur ama hepimiz kabul etmeliyiz ki karakter olarak iyi degildir. nerede, ne zaman ve ne yapacaginin garantisi olmayan bu tuhaf karakteri yuzunden de gelecekse en ucuz maliyetle gelmeli. gelmeyecekse de yerine, elmander'in orta saha versiyonu gibi bir box to box alinmalidir. zaten sahsen melo'nun futbolunu sevsem de, gattuso, emre b., pepe, baros, kader keita ve melo gibi hircin, kavgaya musait, rakibin gazina gelen ve kirmizi kart görme potansiyeli tasiyan oyuncularin kisiliklerini sevmiyorum.

    simdi gelip "melo gecen sene kirmizi kart mi gördu yeaa" demesin kimse. ben cogu maci elim yuregimde seyrettim ve terim'de ayni hissi yasamis olacak ki melo'nun erken gördugu sari kart varsa, melo'yu 60nci dakikadan sonra oyundan aliyordu. kisilikten kastimi sanirim herkes anlamistir.

    galatasaray buyuk bir takimdir ve melo'nun yerine daha fazla katki saglayacak futbolcular bulur. yine de melo'da israr edilmeli ve takimla bu kadar kimyasi uymus bir oyuncuyu kaybetmemeli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın