resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1278
    taraftarlıkta internet öncesi dönem ve internet sonrası dönem şeklinde ayrım yapılmasının zamanı gelipte geçiyor azizim, herkes devlet başkanı, herkes teknik direktör anasını satayım.

    zaman mı geçti biz mi yaşlandık, yaşlanırken dünya mı çok değişti orası karışık, lakin böyle kolay olmamalı bu işler. öyle bir güruh oluştu ki hemen her şey hakkında bilgi sahibiyiz amk, 10 kişiden 9'u köşe yazarlığı yapıyor sanki memlekette. herkes uğur meleke, herkes mehmet demirkol, herkes rıdvan, haşmet vs... (rıdvanın da amk tolga abi)

    istatistik güzel bilim mirim, pek çok şeyde işe yarıyor, hayatı anlama ve adaptasyonumuz açısından fayda sağlıyor. istatistik güzel bilim mirim, lakin meşin yuvarlak söz konusu olunca istatistiklerin pek anlamı yok benim açımdan, eğer öyle olsaydı götünü kaldıramayan sergen londrada 2 tane sallamazdı chelsea'ye.

    çok dağıldı toparlayalım: hamit... en sonunda geldi bize, hoşgeldi, sefa geldi. emekliliğini de bu forma altında yapacak sanırım. ancak adam daha ortama alışmadan, forma girmeden sallamak en basit tabiri ile çocukluktur. ha hamit'e top yakışıyor mu, ya da oynadığı futbol yetenek anlamında beni açıyor mu dersen yok derim arkadaş, kendisin ayağında postal varmış gibi oynuyor derim bu benim görüşüm. oyunun her iki yönü, birleştirici- ağabey rolü falan onları zaten konuşmam ziyadesi ile bunları kotarıyor.

    ama en başta dediğimiz gibi internet, sosyal siteler, hepimiz yazarız, elimizde klavyeden kalemler... düşünmeden yazmayalım derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın