resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3071
    transferinde iyi niyetli davrandığını düşünmek için ne kadar içildiğini merak ettiğim genç yetenek.

    biraz düşünmek lazım, biraz mantık lazım. bu adam daha herhangi bir takımla antrenmanlara başlamış değil. bir futbolcu için sezon başı hazırlık kampı en önemli ve en hassas konudur. sezon öncesi gerekli yüklemeleri yapmayan bir oyuncunun sezonda 30-35 maç üstün performans göstermesi hayal mahsulüdür. melo bunları bilecek yaşta ve olgunlukta. aksini iddia edecek biri var mı bilmiyorum ama bu arkadaşa şu an kendisine sunulan teklife yaklaşabilecek bir teklif sunulmayacak. hiçbir kulüpten. net biçimde söylüyorum bunu.

    nasıl bir menajerlik şirketi varsa türlü oyunlar türlü çakallıklarla galatasaray'ın kanını emmeye çalışıyorlar.

    2 aydır enteresan bir transfer süreci izliyoruz her kafadan bir ses çıkıyor, geldi gelmedi derken 2 hafta sonra lig başlayacak.

    kim ne derse desin melo'nun aklının futbolda olduğuna inanmıyorum. aklı futbolda olan adam burak gibi: "artık kamplar başladı eksiklerimi kapatmak istiyorum kimse kusura bakmasın" der ya da amrabat gibi fedakarlık yapar. hamit de parada ısrar ediyordu ne oldu? bir şekilde orta yol bulundu. üstelik bizden daha yüksek teklif yapan bir kulüp varken.

    melo madem bizi bu kadar sevdi benimsedi bize değil menajerlik şirketine ya da kulübüne rest çeker. sevmeyi benimsemeyi geçtim tek teklif bizden gelmiş, bu saatten sonra bu paraları kazanması imkansız ötesi ve hala ısrar ediyor.

    ben melo'nun kafasının futbolda olduğunu düşünmüyorum. sürecin bu kadar uzamasında twitterda yaptığı "sizi çok seviyorum çok özlüyorum bidenelerim" gereksizlikleri dışında etkisini görmedim. ha bi ara ünal aysal'a giydirmişti yanlış hatırlamıyorsam. aferin.

    demem o ki bize bu adamdan fayda gelmez artık. geçen seneki performansını düşünerek hala gelsin selçukla uyumunu devam ettirsin, takımda kavgacı* bir oyuncuya ihtiyaç var diye düşünsem de bu saatten sonra melo'nun iyi niyetli olduğuna inanamıyorum.

    taraftar dünya'nın en iyi ön liberolarından biri diyor bizden başka hiçbir kulüp teklif yapmaya bile yanaşmıyor. ya biz anlamıyoruz bu işlerden ya da onlar. du bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın