resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3068
    tamam işin uzaması hepimizin canını çok sıktı, basında her kafadan bir ses çıkıyor kimi 'galatasaray parayı peşin vermeye yanaşmıyor, yoksa miktarda anlaşıldı' diyor kimi 'bu kez de juve fiyatı yükseltti, menajerler iyice saçmaladı bu iş olmaz' diyor tam bir bilgi kirliliği-kaos ortamı hakim.
    biz masum, olayların gerçeğini bilmeyen taraftarlarsa kimimiz birinci gurup medyaya inanıp yönetime sallıyoruz, kimimiz ikinci gurupta olup 'bu kadar uzatılır mı, istemiyorsa gelmesin kimse galatasaray'dan büyük değildir' diyoruz.
    eğer birinci seçenek doğruysa şunu söyleyebilirim ki; melo'yla aynı katkıyı verebilecek bir alternatifin fiyatı melo'nunkinden ucuz olamaz, sıkıntı ödeme planıysa üçe beşe bakmadan almak lazım.
    eğer ikinci seçenek doğruysa; yani melo taraftarın sevgisini farklı istekleri için kullanıyorsa, menajerleri kulüp melo'ya muhtaç kafasıyla olmadık şeyler istiyorsa anında vazgeçilip belki biraz daha pahalı alternatiflere yönelinmeli, çünkü olay maddi boyuttan çıkmış demektir.
    fakat şunu da bilmeliyiz ki melo'nun yerine emre geçsin, engin oynasın; olmadı hamit'i ortaya çekelim sağda aydın var diye yorum yapan arkadaşlar iki mağlubiyetten sonra yönetime 'niye takviye yapılmadı' diye sallamamalı; kadroda melo'nun yerini doldurabilecek birisi bence yok, hamit'i o bölgede oynatmak da bence hamit'in yeteneklerinden yeterince faydalanamamak anlamına gelir, hamit'i sadece sakatlık-ceza gibi durumlarda sağ bek veya defansif orta saha olarak değerlendirmek mantıklı olanıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın